Renovering av liten lägenhet på en blygsam budget

Renovering av liten lägenhet på en blygsam budget

Clare Cousins ​​​​Architects renoverade denna lilla lägenhet på en blygsam budget för en ung växande familj i Melbourne. Den nya planlösningen maximerar sociala ytor och minimerar sovutrymmet genom att skapa “mikro” rum som passar in i en enkelsäng. Skjutdörrar kan stängas för intimitet eller öppnas för att utöka visuellt utrymme. För att öka illusionen av rymd ökade arkitekten takhöjden och installerade fönsterbehandlingar som släppte in mycket ljus. Noggrant utvalda möbler och inventarier utgör varje kvadratfot. Att hålla de vita väggarna mestadels kala gjorde också att lägenheten kändes mindre trång. Nyckfulla persikaaccenter har en positiv effekt på furugolv och plywoodsnickerier.

Renovering av liten lägenhet på en blygsam budget - DigsDi
Renovering av liten lägenhet på en blygsam budget - DigsDi
Renovering av liten lägenhet på en blygsam budget - DigsDi
En liten lägenhetsrenovering för en växande familj i Melbourne.
Renovering av liten lägenhet på en blygsam budget - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*