Kreativ och original samling av ledlampor och speglar

Kreativ och original samling av ledlampor och speglar

De holländska formgivarna Maarten Baas och Bertjan Pot har kombinerat sina olika stilar för att skapa en rad lampor och lysande speglar för den handgjorda produkttillverkaren DHPH. Produkterna är gjorda av oregelbundet formad färgad lera som lindas runt stålramar – ett material som Baas har arbetat med i många år. Chunky, ädelstensformade LED-lampor, som Pot tidigare använde för att skapa karnevalsliknande belysning, är inbäddade i var och en av delarna i olika arrangemang. Speglarna är omgivna av ramar av lerklädd stål. En hög stående modell med rundad topp har tre paneler med sidopanelerna något vinklade inåt. Den väggmonterade utgåvan har en platt kvadratisk yta som bär en annan reflekterande yta ovanför sig som är vänd nedåt för att avslöja toppen av användarens huvud. Kolla in bilderna på hennes arbete nedan!

snygg spegel Arkiv - DigsDi
10 kreativa hembelysningsidéer för LED-remsor - The Lightbulb Co.
Amazon.com: Ythoreosrad ANG Xiu After The Modern Minimalist Birds .
Amazon.com: Dimbara LED Strip Lights, MINGER White Strip Light .
Nordic spegelskåpslampa kreativ original trä omklädningsrum .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*