Avkopplande och mysiga poolskrån för att bli inspirerad

Det är den hetaste pooltiden just nu och jag vill dela med mig av inbjudande skrymslen runt poolen som får dig att lämna poolen och lägga dig på kuddarna. Du kan använda ett par bekväma solstolar och kuddar, eller stora sittplatser för att ligga bekvämt ner efter ett dopp. Glöm dock inte att tyget ska vara slitstarkt då det kan bli blött. Ett annat sätt att dekorera ditt hörn är att lägga några mjuka kuddar direkt på däcket och voila! Kreativa arkitekter gör sådana hörn direkt i husets vägg eller på sidan av trappan – det är väldigt bekvämt och ofta bara tillgängligt när man simmar där. Om din pool är stor kan du skapa ditt hörn direkt i den. Bli inspirerad!

20 avkopplande och mysiga poolskrån för att bli inspirerad |  Drömpooler.
20 avkopplande och mysiga poolskrån för att bli inspirerad - DigsDi
20 avkopplande och mysiga poolkrokar för att bli inspirerad – Woodworke
Simbassänger – Woodworke
20 avkopplande och mysiga poolskrån för att bli inspirerad |  DigsDigs .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*