Sidobord gjorda av återanvända flaskor och träskivor

Sidobord gjorda av återanvända flaskor och träskivor

Jag är säker på att vi alla har sett gör-det-självare återanvända gamla flaskor, men dessa skapelser från den brasilianska designern Tati Guimarães är en helt ny nivå inom återvinning. När hon hittade kreativ användning av flaskor och träbitar gjorde hon fantastiska gavelbord som är flexibla och som även kan användas på en boufé under ett event som familjemiddagar eller till och med bröllop. Strukturen är särskilt enkel: träbitar skärs i olika former som har hål för flaskhalsarna så att flaskorna stödjer trätopparna och fungerar som ben och jämna lager. Beroende på formen på träytan och flaskans placering kan du skapa olika bordsdesigner.

Sidobord gjorda av återanvända flaskor och träskivor - DigsDi
Sidobord gjorda av återanvända flaskor och träskivor - DigsDi
Sidobord gjorda av återanvända flaskor och träskivor - DigsDi
Träkabelspolebord - 40+ återvunnen möbelid
Återanvänd bilfälgar - 15 smarta DIYs gjorda av Old Car Whee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*