Lägenhet med en levande vägg

Den här lägenheten i São Paulo, Brasilien verkade ha fastnat på 90-talet och i stort behov av renovering. Gå in på den brasilianska arkitektbyrån Tria Arquitetura, som har blivit ombedd att uppdatera interiören genom att byta ut daterade detaljer, öka det naturliga ljuset och lägga till innovativ teknik genomgående.

Lägenheten spänner över 260 kvadratmeter och har fått en ny öppen planlösning och en fräsch palett av neutrala färger för att den ska kännas ombonad samtidigt som den håller sig ljus. Vardagsrummet är inrett i neutrala färger med några färgglada accenter, och en ingång till balkongen fyller rummet med naturligt ljus. En ny trappa installerades med två olika material – vit Dekton i nedre delen och öppna trätrappor ovanför det fjärde steget.

Det stora sovrummet är ett mycket tyst utrymme med en stoppad säng och bekväma moderna möbler från mitten av århundradet. Det stora badrummet har integrerats i garderoben för extra komfort och har varit frodigt grönt för att skapa en spaliknande känsla. Ett kontor designades på balkongen med utsikt över vardagsrummet. Köket är ett litet rum med gråa och träskåp, det är mycket elegant och chict, och det finns en liten frukostkrok med höga pallar. En vertikal växtvägg installerades direkt innanför uteplatsen, där den får mycket naturligt ljus. Få mer av det underbara hemmet nedan!

Accent gröna väggar för en elegant lägenhet
Bästa pris på Studio Apartment Green Wall i Zagreb + recension
Artisan Moss Wall Art « Inhabitat – Green Design, Innovation .
Intensiv grön lägenhetsinredning - InteriorZi
OFFICIELLA LivingWalls |  Färdiga lägenheter på utsidan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*