Glöm Gravitationen Leviterande Flyte Light

Glöm Gravitationen Leviterande Flyte Light

Redo för lite magi? Designern Simon Morris har alltid drömt om att skapa ett flytande föremål, och slutligen – det här är FLYTE! Det är ett svävande ljus som svävar genom magnetisk levitation och drivs genom luften. FLYTE behöver inga batterier och förser luften med ljus genom induktion. Trådlös kraftöverföring har funnits sedan Nikola Teslas dagar. Denna trådlösa strömmodul sänder ca. 5 V och är helt säker och ofarlig. Ström överförs trådlöst från basen till glödlampan. Så gott folk, om du letar efter ett original och iögonfallande ljus utan dess like, då är FLYTE något för dig.

Forget The Gravitation: Levitating FLYTE Light - DigsDi
Forget The Gravitation: Levitating FLYTE Light - DigsDi
Flyte är en högteknologisk LED-lampa som flyter och trotsar gravitationen |  6 kvm
Flyte är en högteknologisk LED-lampa som flyter och trotsar gravitationen |  6 kvm
Flyte: The Levitating Light Phenomenon Is Magical |  Magnetisk .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*