Liten skogsstuga med kristallform

Liten skogsstuga med kristallform

Denna moderna, lilla stuga byggdes av Köpenhamns- och New York-baserade arkitekter BIG och ligger i skogen i Lanesville, New York. Projektet, som heter A45, är en prototyp för bostadshus som möjliggör individuell anpassning av insidan och utsidan till ägarnas behov. Detta är ett perfekt hem för en helg eller semester.

Designen är baserad på den traditionella A-ramhytten, som möjliggör enkel regndränering och enkel konstruktion. För att maximera kvaliteterna hos denna klassiska struktur skapar A45 mer användbar golvyta genom att använda en fyrkantig bas och rotera taket 45 grader för att höja det lilla huset till en höjd av 13 fot. Den resulterande kristallliknande formen ger A45 ett ständigt föränderligt utseende. Den lilla kojan erbjuder en total boyta på 17 kvadratmeter och monteras på plats. Modulerna är tillverkade av 100 % återvinningsbara material och inkluderar ett undergolvssystem, träramen och väggarna. Det finns sju bitar av glas sammanfogade på en av sidorna av byggnaden.

Interiören förblir trogen det nordiska begreppet “hygge”, vilket återspeglas i glädje i vardagen. Det mesta av utrymmet är täckt av cederträ, som också används för att göra möbler – en säng, skåp, matsalsset och andra föremål, som alla är handgjorda och perfekta för utrymmet. Det finns en mysig öppen spis, litet kök och mysigt badrum i cederträ. En inglasad vägg ger en hisnande utsikt över skogen och ger mycket naturligt ljus in i stugan då det nästan inte finns några extra lampor inuti. Det finns inga ljusa färger eller unika inslag, allt här är i harmoni med naturen utanför och ingenting distraherar från utsikten. Ha en perfekt semester med en sådan koja!

Liten skogsstuga med kristallform - DigsDi
Design Walker — #trä och #svart #modernt #hus #exteriör .
BIG designar en prototyp av en liten stuga i Upstate New Yo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*