Lampa Mobil Fungerar

Lampa Mobil Fungerar

Rummen blir mindre och mindre eftersom vi ofta konfronteras med platsbrist. Om du är osäker på var du ska placera en lampa, här är en lösning!

LUCTRA FLEX ger dig full frihet överallt och ger fortfarande högkvalitativ belysning. FLEX finns i orange, svart, vit och aluminium och kan användas som bords- eller vägglampa.

FLEX är den trådlösa, biologiskt effektiva belysningslösningen för mobilt arbete på kontoret eller hemma. Fyra högpresterande lysdioder försörjs med ström i upp till fyra timmar via ett inbyggt batteri. FLEX:s inbyggda litiumjonbatteri kan driva lampan i upp till tio timmar och ger bärbar, människocentrerad belysning. Det gummerade skyddet är justerbart i höjdled för att säkerställa stabilitet och säkerhet i alla lägen. Den vinklade designen stöder mot en vägg eller sidan av ett bord.

Det biologiskt effektiva ljuset kan simulera dagsljus med sina kallvita och varmvita lysdioder, som genererar en luminans på upp till 1 000 lux och mellan 2 700 K och 6 500 K. Den biologiska effekten av ljus på välbefinnande och prestation har bevisats vetenskapligt. Färgen och ljusstyrkan kan justeras när som helst för att passa din personliga komfort, så att du kan koncentrera dig bättre och arbeta mer produktivt utan att bli trött.

FLEX lamphuvudet kan vridas 180° för att säkerställa direkt eller indirekt belysning. Med en höjd på 136 cm väger den sladdlösa arbetsplatslampan endast 2 kg, vilket gör den lätt att flytta.

Oavsett om det är på kontoret, i fåtöljen hemma, på hemmakontoret eller på kvällen på terrassen – LUCTRA FLEX erbjuder obegränsad flexibilitet utan att försämra ljusets kvalitet.

Biologiskt effektiv lampa för mobilt arbete - DigsDi
ATEX mobil arbetslampa 18W - Solar You
Amazon.com: REOUG QF-192 Multi-Function Outdoor Solar Power Mobile .
China Mobile Light Tower med 2*30W arbetslampa - China Mobile .
Explosionssäker Starkt Ljus Rörlig Arbetslampa Översvämningskontroll Och .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*