Elegant självmonterande Io-stol från tvåfärgat trä

Elegant självmonterande Io-stol från tvåfärgat trä

Att dagdrömma, läsa eller koppla av i en mysig stol är en traditionell del av livet och IO-stolen är precis vad du behöver för dessa mål. Släta, rundade hörn ger möbeln en behaglig känsla, medan det tvåfärgade träet tillför värme och välkomnar den transcendens som kan upplevas när man reflekterar i denna sits. “Io” betyder “jag” på italienska och understryker den avsedda individuella upplevelsen som finns i verket. Varje ägare bör ha möjlighet att skapa en kreativ koppling till IO-stolen. Självorganiseringssystemet låter dig ta del av stolbyggeprocessen. Tillverkad av böjd plywood och platta skärmar är den enkel att montera med bara nio skruvar.

Elegant självmonterande IO stol från tvåfärgat trä - DigsDi
Elegant självmonterande IO stol från tvåfärgat trä - DigsDi
Elegant självmonterande IO stol från tvåfärgat trä - DigsDi
Elegant självmonterande IO stol från tvåfärgat trä - DigsDi
Elegant självmonterande IO stol från tvåfärgat trä - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*