Modernt minimalistiskt kök med två öar Igloo av Strato

Vi är glada att kunna presentera den senaste skapelsen från den italienska kökstillverkaren Strato. Detta företag erbjuder kök av mycket hög kvalitet gjorda av exklusiva och dyra material. Dess nyhet kallas igloo och är ett utmärkt exempel på ett modernt minimalistiskt kök. Den kännetecknas av elegans, originalitet och otroligt smart design. Detta kök är utrustat med ett dörröppningssystem utan handtag, vilket ger tydliga former och en enhetlig fasad. Den är gjord av sällsynt ek och rostfritt stål. Denna kombination av material ser väldigt harmonisk och modern ut. Den extra egenskapen hos detta minimalistiska kök är de två öarna istället för den vanliga. En av dem innehåller tvättplats och en annan har plats för hällen. En sådan konstruktion erbjuder stor flexibilitet och bekväm matlagning. Du kan hitta mer information om detta moderna minimalistiska kök på Stratos hemsida.

Modernt minimalistiskt kök med två öar – Igloo från Strato.
Modernt minimalistiskt kök med två öar - Igloo från Strato.
Modernt minimalistiskt kök med två öar - Igloo från Strato.
Modernt trä och metallisk grå färg minimalistiska två köksöar.
AMMKI50 |  Häpnadsväckande minimalistisk modern köksö idag:2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*