Lägenhet för underhållning

Lägenhet för underhållning

Azul Apartment i Curitiba, Brasilien är ett modernt utrymme designat av Leandro Garcia för en ung, ensamstående chef som älskar att underhålla. På en yta på 80 kvadratmeter konfigurerades lägenheten om för flexibla utrymmen och öppna siktlinjer.

Det stora vardagsrummet består av ett långt, smalt kök och ett vardagsrum samt en matplats vid fönstret. Detta arrangemang gör att många gäster kan ta emot samtidigt och kommunicera med dem under matlagning och servering. Köket har lägre takhöjd och alla vita ytor gör att det sticker ut från sittgruppen. Väggarna, golven och taken i vardagsrum och matsal har samma cementfinish som kontrasterar de varma träslagen och nyanserna av blått. Möblerna är bekväma och moderna.

En träklädd passage förbinder vardagsrummet med kontoret/tv-rummet. Dörrarna leder till sovrummet och badrummet. Kontorsutrymmet var tidigare uppdelat i två små rum, men de tog bort väggen för att skapa ett större och mer användbart utrymme. Ena väggen tas upp av skåp och förvaringsutrymmen, och det finns ett skrivbord och en bekväm soffa framför tv:n.

Sovrummet har en flytande säng och en stoppad sänggavel som fästs direkt på väggen. Det finns flytande sängbord på båda sidor om sängen. Badrummet är klätt i sten och det finns en fristående handfat i sten. Huset är modernt, bekvämt och bra för underhållning.

Hus/lägenhet Albert´s Place (logi, underhållning och historia .
Pin på TV Ro
Skräddarsydd Airstream-camper passar sju med plats för pop.
Hur man skapar ett roligt underhållningsrum |  Hemdesign Lov
Radhustak erbjuder flera underhållning |  Inredningsdesign .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*