Hus moderna interiörer

Hus moderna interiörer

Dizaino Virtuvė ritade ett hus för en familj med två barn i en litauisk skog, som är en underbar blandning av modernitet och samtid. Det 138 kvadratmeter stora hemmet har en vit bas som alla grå och svarta toner ligger på utan ansträngning.

Valvtak ser höga ut och många fönster ser ut över närliggande hus och skogar. Enkelheten i stilen lutar inte alltför mycket åt minimalism, men det finns ett distinkt skandinaviskt inflytande som genomsyrar varje rum. Varje interiör har sitt eget syfte och karaktär, men alla kommer i samma riktning av raffinerad balans och behaglig neutralitet.

Vardagsrummet fylls med ljus genom två överdimensionerade takfönster. Bekväma ljusgrå möbler, lakoniska tillbehör, ett slutet, snyggt förvaringsutrymme och en vit vintage öppen spis med ett förvaringsutrymme av betongved och industriella geometriska lampor som hänger uppifrån gör detta utrymme supersnyggt och inbjudande.

Ett sovrum har en av de mest ovanliga designerna vi någonsin har sett. Sovdelen är avskild från badrummet och har endast en rökglasvägg och ett öppet skåp. Den har en vägg som är delvis täckt med svarta träribbor.

Litet hörnkök ser starkt ut i svart och vitt och slösar inte med utrymme med förvaringsutrymmen från golv till tak och snygga möbler.

Designerna utnyttjade fönstren och gjorde barnrummet till den ultimata vinterträdgården där barn kan leka och lära och sova på natten. Få fler vyer av detta fantastiska hem nedan!

Samtida kontra modern inredning: Allt att veta |  Inredning A
Vi älskar den här australiska moderna husdesignen – bedårande Ho
Arkitektonisk ritning Awesome: Modern husinredning i .
Modern inredning av ett Brentwood-hus av Michelle Ruben.
Arkitekturens värld: Modern inredning för små hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*