Enkla och moderna badrumsskåp Piquadro 2 av Bmt

Enkla och moderna badrumsskåp Piquadro 2 av Bmt

Det italienska företaget BMT, en högkvalitativ tillverkare av badrumsmöbler, erbjuder en ny, mycket sofistikerad kollektion med Piquadro 2. Denna kollektion består av olika modulelement med vilka den rätta och mest flexibla badrumsmöbelsatsen kan tillverkas. Det finns många moderna skåp i olika snygga mönster och former. Alla är ganska kompakta och kan till och med passa i ett litet badrum. I denna kollektion hittar du fantastiska set för att designa ett modernt, elegant svartvitt badrum. Människor som föredrar skonsammare lösningar kan också välja något trevligt. De eleganta speglarna, tillgängliga med olika ramar, kan perfekt berika varje badrumsdesign gjord med Piquadros-möbler. En mer detaljerad beskrivning finns på BMT:s hemsida.

Enkla och moderna badrumsskåp - Piquadro 2 från BMT - DigsDi
Enkla och moderna badrumsskåp - Piquadro 2 från BMT - DigsDi
Fördelarna med modulära badrumsmöbler |  Badrumsmöbler .
10 vackra badrumsdesigner |  Snyggt badrum, vackert.
30 eleganta designidéer för design i svart och vitt |  Modernt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*