Original Rocket Matbord Från Trä Och Metall

Original Rocket Matbord Från Trä Och Metall

Låt inte raketbordet lura dig! Den kommer inte ut i rymden mitt under din måltid. Bordsdesignen tillför abstraktion till möbler i en poetisk harmoni av trä och metall. Denna design är väldigt original, fortfarande enkel, som du kommer ihåg: allt geni är enkelt. Formen på bordet liknar en raket: den är fyrkantig på ena sidan och rund på den andra; Fyra metallben gör konstruktionen stabil och harmonisk. Designern och tillverkaren Alon Dodo tillverkar alla sina möbler för hand, så att varje del kan ses som ett unikt föremål. Så killar, skaffa det här bordet och gör varje måltid till ett äventyr!

Original Rocket Matbord Från Trä Och Metall - DigsDi
Original Rocket Matbord Från Trä Och Metall - DigsDi
Original Rocket Matbord Från Trä Och Metall - DigsDi
Original Rocket Matbord Från Trä Och Metall - DigsDi
Amazon.com - Modern Style Multi Step Robust träbordsskiva Hållbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*