Ombyggt ostfabrikshem

Detta bekväma och mysiga vardagsrum är en ombyggd ostfabrik i Nederländerna och renoverades av inredningsdesignern, stylisten och författaren Marijke Schipper.

Basen lämnades densamma, men atmosfären och utseendet anpassades efter kundernas önskemål, det finns mycket naturligt ljus. Träkonstruktionen med många bjälkar gjorde en perfekt ram, väggarna lämnades vita och stilen som valdes var modern. Balkarna accentuerades med vita träremsor som visade bilder.

Det finns ett stort öppet utrymme med kök, matplats och vardagsrum. Jag älskar den svarta soffan framför vita väggar och mattor och några naturliga varma träslag på golvet och trämöbler. En sådan kombination ser verkligen modern och chic ut.

Matsalen har ett träbord och några moderna lampor och stolar från mitten av århundradet som kompletterar varandra. Det finns mycket krukgrönska och en del i vaser som livar upp utrymmet. Titta på den här underbara svarta katten, är hon inte vacker? Köket har ett bakstycke med kakel från tunnelbanan, en öppen hylla för disk ovanför och några moderna vita skåp med svarta bänkskivor.

En svart skänk med en unik cirkulär yta fångar blickarna. Det finns också mycket grönska på och runt den och den binder samman olika rum med sin coola design. En läderfåtölj verkar inbjuda dig att koppla av och glömma alla problem.

Denna före detta ostfabrik har verkligen en karaktär och ett nytt och fräscht utseende. Det är ett bra exempel på att omvandla ett industriutrymme till ett mysigt hem. Så bli inspirerad och stjäl några idéer till ditt hem!

Bor i en omvandlad ostfacto
Vanda gamla fabrik omvandlas till modernt hem av Rirann på TSR.
Huller & Cheese - Premier Construction Ne
The CHeesecake Factory Grand Cheesecake Selection |  Hy-Vee Aisles .
Mount Vernon Cheese Factory - Mt Horeb Area Historical Society's.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*