Draper Rv husbil

Draper Rv husbil

Stugboende och små husbilar har blivit en het trend på grund av många fördelar och vi delar med oss ​​av fler och fler idéer av detta slag.

Draper RV är ett snyggt förpackat paket med äventyr, arkitektur och den coola manstilen. Draper är idén till Land Ark, ett varumärke som är specialiserat på exklusiva husbilar. Detta moderna schema från mitten av århundradet erbjuder en funktionell layout i ett snyggt, litet paket. Utåt tar strukturen en kantig form, som avbryts av oregelbundet proportionerade fönster. En stor panel kan vikas bort från husbilens fasad för att skapa ett stort utomhusdäck som reser sig över marken.

Invändigt är Land Ark’s Draper insvept i en utsökt vitkalkad tall. Interiören har en entré av lerrum med en garderob, ett grovkök och ett hörn med bänk och kuber. Ett galleri med infälld belysning och prästfönster förbinder detta utrymme med resten av lägenheten. Därifrån kan de boende klättra upp på en skräddarsydd ekstege in på ett sovloft som tack vare de stora fönstren svämmar över av dagsljus. Ett kompakt, men förvånansvärt lyxigt, badrum har till och med plats för en duschkabin med ett fönster som ser utåt. Det stora vardagsrummet öppnar upp mot ett stort kök och en bäddsoffa som förvandlas till en queen size-säng för övernattande gäster. Livet sträcker sig utanför genom en skjutbar altandörr som öppnar sig mot ett stort lövträdäck, vilket ger en flexibel känsla för inomhus- och utomhusliv.

Husbilar inspirerade från mitten av århundradet |  Skjul till det lilla huset, House.
den moderna
den moderna
30'
den moderna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*