Unikt Chimenti-bord inspirerat av Venedig

Unikt Chimenti-bord inspirerat av Venedig

Det här är ett av de mest ovanliga borden jag någonsin sett – och det är på grund av dess bordsskiva. Chimenti är termen för luckorna i fartygets plank, och detta namn användes eftersom Alcarols designers kom från Belluno i den venetianska regionen. Venedig förseglad i en bordsskiva, Chimenti Table av Alcarol består av tre brädor gjorda av venetianska bricolas, de ikoniska förtöjningsmarkeringarna, slipade och förseglade i en klar harts. Benen är vikta stålplåtar. Ett sådant bord kan bli fokuspunkten i vilket rum som helst där du placerar det på grund av den fantastiska bordsskivan som påminner om havet.

Unikt Chimenti-bord inspirerat av Venedig - DigsDi
Unikt Chimenti-bord inspirerat av Venedig - DigsDi
Unikt Chimenti-bord inspirerat av Venedig - DigsDi
Unikt Chimenti-bord inspirerat av Venedig - DigsDi
Chimenti bord |  Naturlig levande kant, Transparent harts, Naturlig wo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*