Skola förvandlat hem

Skola förvandlat hem

Att återanvända och renovera gamla byggnader är en modern trend som hjälper till att spara pengar och blåsa nytt liv i ett gammalt rum. Det nuvarande huset som vi presenterar var tidigare en skola, byggt 1908 och byggt om till ett modernt hus av Atelier Vens Vanbelle.

Det finns flera välvda rum som sträcker sig mellan originalfönstren och ett nytt vardagsrum. Ett centralt tema var hur de stora välvda fönstren mot gatan kunde integreras i designen för att samtidigt hålla rummen privata. Formgivarna bestämde sig för att skapa rörformade utrymmen som ligger i linje med dessa glasade ytor. Avskildheten på första våningen har bevarats genom enkelriktad glas, som fortfarande ger rummen naturligt ljus.

Den första av öppningarna är huvudentrén från gatan. Det andra extruderade rummet innehåller kök, och området som kulminerar i det sista fönstret inrymmer ett kontor. De djupa väggarna mellan de snidade rummen innehåller viktiga funktionella detaljer som vitvaror, bänkskivor och förvaringsutrymme i köket samt skrivbord och hyllor på kontoret.

Ett utrymme mellan entrén och köket döljer en toalett och en trappa som leder till första våningen och en delvis nedsänkt källare som erbjuder ytterligare förvaringsutrymmen och en tvättstuga.

Interiören har en kontrasterande palett av råa, obehandlade material som ger den en taktil och hemtrevlig känsla: tegelväggar, exponerade stålbalkar, obehandlade material och trä. Inredningen är modern och ganska enkel, det finns några färgglada detaljer som en solgul soffa och du kan se coola industripjäser som stolar och ett matbord.

Pamplin Media Group - Föråldrad Prineville-skola förvandlas till .
En elegant makeover!  Denna Texas-skola som blivit hem får ett A-Plus.
Riktigt hem: ett hem med öppen planlösning skapas från en ombyggd skola.
En elegant makeover!  Denna Texas-skola som blivit hem får ett A-Plus.
Förvandla en stor gul skolbuss till ett mysigt hem - Limitless D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*