Coola rumsidéer och föremål med Paris-tema

När du väl besöker Paris kommer du för alltid att känna dig kär i denna stad och dess mest berömda sevärdhet, Eiffeltornet, som gör att du kan ha några oförglömliga ögonblick när du ser hela Paris. Om du vill ha en liten bit av denna underbara stad i ditt hem, nedan är några intressanta idéer för att skapa en parisisk design. Förutom vackra väggfoton kan du inreda ditt vardagsrum med ett Eiffeltornsspegelklistermärke, som är ganska praktiskt, eller med vanliga vinylklistermärken som finns i olika färger. Köksdesignen kan berikas med små originalmagneter eller tvärtom stora magneter som täcker hela kylen eller tvättmaskinen. En annan intressant lösning är backsplash med en hisnande utsikt över staden. Du kan också hitta olika tillbehör och till och med möbler i form av Eiffeltornet eller med dess bilder. Det finns till exempel en hel del vackra kuddar, bordslampor och andra inslag av inredning. En av de mest intressanta av dem är en stol som heter Chaise Tour Eiffel. Denna fantastiska stol kan ge en gnista till alla rum med parisiskt tema.

Några av källorna:

Coola rumsidéer och föremål med Paris-tema |  Rum med Paris-tema, Paris.
Coola rumsidéer och föremål med Paris-tema |  DigsDigs |  Paris inredning.
Coola rumsidéer och föremål med Paris-tema |  DigsDigs |  Paris-tema.
Iögonfallande coola idéer och föremål med paris-tema 6 |  Paris .
Coola rumsidéer och föremål med Paris-tema - DesignToDesign Magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*