Taylor Swifts Guest House

Taylor Swifts Guest House

Vi är vana vid att se små pensionat i trädgården eller bara ett sovrum någonstans i huset, men ett helt rymligt hus bara för gäster? Endast en kändis har råd med en hel herrgård för vänner och familj! Och ja, det här är ett kändishem – det här är ett Taylor Swift pensionat. Låt oss ta en titt på hur Taylor välkomnar sina gäster.

Huset är omgivet av palmer och bambu för att ge det och poolen avskildhet. Poolterrassen är omgiven av frodig grönska för mer avskildhet. Det finns också moderna stoppade möbler. Allt finns här för komfort.

Bungalowen är modern i mitten av seklet för maximal komfort och en inbjudande känsla. Alla sovrum och andra rum är rymliga och har tillgång till utomhusområden. Skjutdörrar inspirerar till liv både utomhus och inomhus. Gästerna behöver inte oroa sig för integritet eller säkerhet: de känner sig trygga tack vare de modernaste övervakningskamerorna installerade i hela byggnaden. Strategiskt placerade takfönster för in ljus och ramar in palmerna utanför. Huset rymmer en angränsande luftkonditionerad vinkällare med 1 000 flaskor.

Varje rum är inrett med klassiska moderna möbler från mitten av seklet som matchar husets arkitektoniska stil. Varje rum har sina egna färgglada accenter: orange, beige, marin och här och där kan du se olika djärva konstverk. De är traditionella för den moderna stilen från mitten av århundradet. Kolla in bilderna på detta vackra hem nedan och försök att inte känna dig avundsjuk!

Taylor Swifts underbara hem i Beverly Hills finns på marknaden – ta .
Taylor Swift säljer tyst hem i Beverly Hills, listar en annan för .
Fotorundtur i Taylor Swifts hem - Insid
Taylor Swifts Mid-Century Modern Guest House - DigsDi
Taylor Swift |  Taylor Swift House, Kändishus, Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*