Minimalistiska Vita huset

Minimalistiska Vita huset

Remember House, som är klätt med ogenomskinliga mörka paneler, står i skarp kontrast till omgivningen. Den ligger på en tunn, sluttande tomt i San Franciscos Noe Valley som designades av Edmonds + Lee Architects för en sammansvetsad familj på tre.

Som renoveringsprojekt har den ben som liknar grannhusen, men den mörka fasaden ska sticka ut. Atmosfären på Remember House är eterisk: en imponerande helvit inredningspalett och en minimalistisk, men mycket elegant och lyxig inredning.

Köket är helt vitt, med massor av förvaringsskåp gömda bakom dörrar utan handtag för ett rent utseende. En stor köksö är klädd i vit marmor, vilket ger rummet en sofistikerad känsla och gör det mer intressant.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier som fyller utrymmet med ljus. Det dubbelhöjda taket framhävs av ett härligt ljus som påminner om fallande regndroppar. Det finns en iögonfallande svart marmorhylla som väcker intresse och en matplats med en hemmabar framför sig.

Min favoritplats här är sovrummet, det här är skönt! Det finns en glasad vägg, bekväm säng, inbyggd öppen spis, spegel och hylla – inget annat och inget behövs längre. Sovrummet har en fantastisk utsikt över staden och ser väldigt inbjudande ut.

Det sociala området med bokhyllor och biljardbord har svarta möbler och dekorationer som kontrasterar själva rumsinredningen. Utsikterna här är också fantastiska, det är vad formgivarna har varit väldigt fokuserade på.

Fönsterlösa bostäder: Minimalistisk White Hou
Bernardo Rosellos minimala hus i Buenos Aires är nästan .
Minimalistiskt Vita Huset Med En Lyxig Touch - DigsDi
vitt hus exteriör 555x686 Modernt och lyxigt Minimalistiskt Vit .
Modern vit minimalistisk husdesign i Todoroki - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*