Litet trähus med smart design och utsikt över bergen

Litet trähus med smart design och utsikt över bergen

Detta lilla trähus i Bayern färdigställdes nyligen av Arnhard & Eck. Trähuset är bara 13 fot brett; Köket, matsalen, vardagsrummet och sovrummen har öppen planlösning och förbinds med trappor. Väggarna, taket och taket är av massivt trä. Inredningen är modern, i mörka toner och med flera djärva accenter. Ett område har skapats speciellt för att lyssna på musik, titta på film, läsa och njuta av utsikten över bergen. De stora fönstren pekar mot Spitzstein, ett närliggande berg; En vedspis utstrålar värme och komfort. Köket och matsalen kan utökas till trädgården under de varmare månaderna genom att öppna dörrarna ovanför de två frihängande terrasserna.

litet hus Arkiv - DigsDi
Litet trähus med smart design och utsikt över bergen |  Liten.
Litet trähus med smart design och utsikt över bergen |  Liten.
Litet trähus med smart design och bergsutsikt - DigsDigs.
Mountain View Timber Frame Home - Exteriör |  Timmerhus, Timber .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*