Hawaii Bungalow inspirerat hus

Hawaii Bungalow inspirerat hus

Basic Projects designstudio och arkitekt Heather Wilson renoverade ett hem i South Carolina, och kombinerade vita väggar och betonggolv med färgglad vintage-inredning inspirerad av de vintage hawaiianska bungalowerna.

 

Inredningen och inredningen är baserad på kundens surfresor till Fiji och Hawaii, inklusive en uppsättning av tre franska dörrar. De franska dörrarna är gjorda av mahogny och är avsedda att förstärka den hawaiianska bungalowkänslan i det nya taket. Andra föremål inkluderar mässingsbeslag, papperslyktor, ekologiska sängkläder, handfärgade kuddar och ullmattor. Hawaii togs som en inspirationskälla eftersom ägarna av hemmet älskar dem väldigt mycket.

 

Vardagsrummet har två ljusa soffor och en påfågelstol gjord av rotting av vintage hawaiianskt tyg. Andra delar inkluderar en Hawaii-affisch från 1950-talet, en vintagekarta och ett gammalt foto av hula flicka. Den tropiska estetiken kompletteras av dussintals krukväxter, en surfbräda och en taupe-blå målning av konstnären Ty Williams.

 

Huset består av två plan med vardagsrum och sovytor på bottenvåningen i ny L-formad planlösning samt en liten vind och ett arbetsrum på övervåningen. Vid entrén finns foajé och badrum, följt av en hall med luftiga trätrappor och en våtbar med mörka träskåp.

 

Det öppna köket och vardagsrumsdelen delas av en vit gipsspis med två inbyggda flytande bänkar och en nisch för förvaring av stockar. Detta utrymme innehåller också ett minimalistiskt matbord i ek och två bänkar, samt ett kök med vita bänkskivor och ljusa trädörrar. På andra sidan bostaden finns tre sovrum, varav två med eget badrum. Ljusblågröna väggar målar ett sovrum och badrum som påminner om havet.

Hem Inspirerad av Vintage Hawaii Bungalows - DigsDi
Modern Bungalo, inredningsdesign, Kalifornien inredningsarkitekt.
One Room Inspiration :: Vintage Eclectic Meets Beach Bungalow.
Nåla på Savannah Design Inspirati
Puakea Ranch Wedding, Big Island Hawaii | Mai & George | Bungalow .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*