Steampunk Nixie Clock kräver lite kraft

Vi har sett många coola klockor, men ingenting är så coolt som Nixie-klockan. Nixie-klockan använder bokstavligen flera filament för att visa tiden på ett sätt som steampunkälskarens käftar slår mot asfalten. I sin storlek som en galen vetenskapsman är Nixie-klockan faktiskt en ganska enkel och intelligent enhet. Den levereras med en 9V-adapter för att driva den, och den använder så lite elektricitet att den till synes kan ha samma effekt i en månad som en 40W-glödlampa för en dag används. Utöver det är den även utrustad med dimbara lampor, vilket gör den till den idealiska klockan för normala och svaga ljusinställningar.

Steampunk Nixie-klocka som kräver lite kraft - DigsDi
Steampunk Nixie-klocka som kräver lite kraft - DigsDi
Steampunk Nixie-klocka som kräver lite kraft - DigsDi
Steampunk Nixie-klocka som kräver lite kraft - DigsDi
Steampunk Nixie-klocka som kräver lite kraft - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*