Danskt loft med semesterdekor

Danskt loft med semesterdekor

Semestern är över, men vi har en fröjd för ögat från dem: det här är ett fantastiskt danskt loft dekorerat för semestern. Gör dig redo att svimma! Denna 118 kvadratmeter stora lägenhet ligger i Köpenhamn, Danmark men har en marockansk känsla över sig. Ägarna tycker att det bästa sättet att göra något är att göra något för huset själv, att personifiera det. Det var därför de gjorde mycket.

Det är väldigt högt i tak och ägarna utnyttjade detta: de fyllde vinden med ljus och höll den vit för att reflektera ännu mer ljus. De ursprungliga träbjälkarna gav vardagsrummet den där mysiga rustika känslan som vi älskar. Ägarna använde dem för att hänga upp några prydnadsföremål och lampor för semestern. Trägolven är vitkalkade för en skandinavisk stil, och du kan se en konstgjord julgran utan dekor, bara några kottar runt den. Bredvid står en korg med ved och kottar för att ge den en mysig touch.

Sittdelen har en modern blå soffa och rustikt soffbord och jag kan säga att stilen och harmonin i delarna är fantastisk! Det finns en öppen spis i hörnet som används inte bara för en cool look utan också för värme. Alla randiga trasor kom från Marocko.

Sovrummet är enkelt, rent och på loftet. Det finns ett litet runt fönster och sängkläderna följer det valda färgschemat: det är ljusblått. Sovrummet är väldigt mysigt och inte upplyst – vem behöver mycket ljus på en plats att koppla av?

Badrummet är också vitt med vitt tunnelbanekakel och trägolv. Små trä- och rottingdetaljer här och var gör rummet mysigare. Även kranarna är antika för att slippa för mycket glans och göra badrummet lugnt.

Kungafamiljen delar en smygtitt i drottningens hemliga gömställe.
17+ outsägliga vindsplansidéer |  Vindsrum, Drömdekor, Ho
Nash Loftsäng med skrivbord - Natur
Kungafamiljen delar en smygtitt i drottningens hemliga gömställe.
Naturlig inredning och minimalt med ljusa färger: festligt danskt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*