Modern Livlig Lägenhet I En Industribyggnad

Modern Livlig Lägenhet I En Industribyggnad

Inredningsdesignern Anne Sophie Goneau har ljust renoverat en lägenhet i en före detta fabrik. Rummet anpassades för att rymma ett tredje sovrum för de boendes andra barn. Justeringen krävde att man minskade storleken på ett av de befintliga sovrummen och flyttade köket, som nu är ett öppet utrymme utanför vardagsrummet. Interiörerna är moderna med en minimalistisk känsla, ett neutralt färgschema och bara några djärva detaljer. Det ljusa köket har en väggskåp med ett grått glasklinkergolv. Glasrutor delar upp bostadsytorna och släpper igenom naturligt ljus i rummet. Badrummet har vita epoxigolv medan badkaret är fodrat med grå epoxi.

Modern livlig lägenhet i en industribyggnad - DigsDi
Modern livlig lägenhet i en industribyggnad - DigsDi
Modern livlig lägenhet i en industribyggnad - DigsDi
Modern livlig lägenhet i en industribyggnad - DigsDi
Sense and the city: En utvecklare i Charlottesville väljer .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*