Minimalistiska lampor som ljus

Minimalistiska lampor som ljus

I forna tider var det enda ljuset på kvällen att det var romantiskt och mystiskt från levande ljus. Idag med alla dessa lampor, lysdioder och alla typer av lampor som också fungerar som andra föremål, glömde vi ljus, men designern Kazuya Koike gjorde det inte. Inspirerad av ljus skapade designern en kollektion av moderna lampor som påminner oss om levande ljus.

Pit-samlingen av belysningsobjekt är en minimalistisk tolkning av välkända fragment från ljusvärlden! Varje design har en enkel siluett som ser bra ut på en mängd olika moderna eller klassiska platser, från bordsskivan till väggen. Huvudenheten har utformats i en enkel form utan dekorationer för att göra det enkelt att koordinera med andra valbara delar som föredragna färgkombinationer.

Kabeln är faktiskt designad för att blandas och matchas så att du kan använda olika kablar med olika bas beroende på dina behov och estetik du vill ha. Varje modell är märkt som typ A, B, C eller D och finns i rost-, grön- och stålfärger och med livfulla, utbytbara kablar som kompletterar designens moderna, lekfulla utseende. Det finns flera LED-lampor som kommer väldigt nära ljuset som avges av en glödlampa. Om du väljer denna typ av ljus kan ditt rum vara i en trevlig nostalgisk stämning.

Europeisk minimalistisk kristallvägglampa Romantisk dekorationsljus.
Amazon.com: Huioo Creative Iron Candle Chandelier Modern .
Modern minimalistisk kristallvägglampa, europeisk ljus LED-vägg.
Avanthika Modern Vintage Vägglampor Vägglampor Minimalistisk.
RHs Fontanelle-golvlampa: Skapat av den kända ljusdesignern.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*