Modern stilfull lägenhet

Modern stilfull lägenhet

Lim + Lu, en New York-baserad multidisciplinär designpraktik, tillkännagav nyligen den totala renoveringen av en 1 200 kvadratmeter stor lägenhet i Happy Valley, Hong Kong. Det ombyggda rummet gjordes om för ett par med en nysläppt möbelkollektion och fungerar även som parets utställningslokal. Det återspeglar perfekt den färgglada designestetiken.

För detta projekt undersöker Lim + Lu mångfalden i det moderna livet och utmanar gränserna för konventionella hustypologier. Genom att helt enkelt ta bort och strukturera om väggarna i lägenheten utformas den resulterande interiören strategiskt så att den framstår som mer expansiv och flexibel – samtidigt som den ger avskildhet. Faktum är att väggar som ursprungligen delade utrymmet har ersatts med skjutdörrar av glas och stål så att naturligt ljus kan strömma in i den nydesignade lägenheten.

Paret flyttade bort från “industriell chic” och valde medvetet färger som skulle blåsa nytt liv i rummet. Väggarna i vardagsrummet och sovrummet är vitmålade med svarta accenter för att signalera områden för avkoppling. Köket, arbetsrummet, klädkammaren och huvudbadrummet är inredda i pastell- och mörka ädelstenstoner – smakfullt kombinerade med mönstrade keramiska plattor. Tröskelnivåerna som skapas av de subtila skillnaderna i färg, texturer och material hjälper till att hålla lägenheten flytande och enhetlig. Min favoritkombo är en smaragdgrön vägg i badrummet, en svart marmorbänk och mässingskranar som alla ser sofistikerade ut tillsammans.

Lim + Lu designade noggrant lägenhetens showroom för att spegla dagens flexibla livsstil. Paret utnyttjade denna speciella estetiska miljö för att komplettera deras senaste möbler, som spelar en framträdande roll i hela utrymmet.

71 kvm modern och stilren lägenhet i Stockho
Ljus och modern, elegant lägenhet (strax utanför M1) - Lägenheter.
Modern och stilren lägenhet som fungerar som showroom - DigsDi
Binnenkijken i en modern interiör |  Modern heminredning.
Hall Av Modern Snygg Lägenhet Royalty-Fria Stockfoton, Bilder, Symboler Och.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*