Minimalistisk fästning som hemma

Minimalistisk fästning som hemma

På den södra stranden av Nova Scotia bredvid Kingsburg Beach, färdigställdes Treow Brycg-residenset nyligen av Omar Gandhi Architect på en tomt omgiven av högt gräs, rådjur och salta havsbrisar. Den mörka strukturen ser ut som en fästning med sluttande tak som skyddar bostaden från det hårda vädret i Nova Scotian.

En nivå däck har en avsvalkningspool som sträcker sig framåt innan den löper genom huset som en inre vindstig som leder till bakgården. Det finns också ett garage och en gästsvit på denna nivå, var och en på vardera sidan av den öppna änden. Den andra sidan av huset öppnar upp med fönster med utsikt över havet samtidigt som integriteten respekteras. En trappa av valnöt och svart stål förbinder de två våningarna i husets centrala del.

På övervåningen gör de höga snedtaken att rummet känns stort med fönstren på bakväggen. En kombination av ljust och mörkt trä och beslag i mässing användes för en mysig, varm känsla. Det finns ett minimalistiskt kök med blå skåp och vita bänkskivor. Det stora sovrummet erbjuder en hänförande utsikt och en stor stoppad säng och lite förvaringsutrymme på väggen. Huset har mycket negativ yta vilket gör att det känns luftigt och väldigt stort.

SCHWEIZ LYXHUS BETONG FÄSTNINGSLIKNANDE DESIGN ÄR .
Gallery of Treow Brycg House / Omar Gandhi Architect - 11 .
Minimalistiskt fästningsliknande hem med svart exteriör - DigsDi
Nåla på Hospice care cent
Imgur |  Zombiesäkert hus, fästningshus, hus i pola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*