Lägenhet Shabby Chic Furniture

Lägenhet Shabby Chic Furniture

Detta 150 m2 stora hus, som var obebodd under en tid i Barcelona, ​​renoverades sedan och byggdes helt om av Bárbara Aurell, inredningsarkitekt och designer på Espacio en blanco. Huset fick personlighet och mycket ljus, det blev livligt och catchy.

Lägenheten har hållits i vitt vilket gör att varje rum känns luftigare och större, men det här är inte tråkigt vitt, det är varierat med mönster och intressanta möbler, mest shabby chic och vintage. Vardagsrummet med hemmakontorshörna är inrett i vitt och har gott om naturligt ljus. Det finns eklektiska möbler med färgglada accenter och bokhyllor längs med väggen. Vissa vintage och shabby chic föremål gör rummet mer iögonfallande och djärvt och ger liv till liv.

Köket har även mycket vitt och det är mosaik svartvitt klinkergolv samt vitt tunnelbanekakel i hela rummet, det är väldigt trendigt nu. En köksö visas med barbänk med träbänkskiva, det finns taklampor och färgglada vattenkokare. Stora bokhyllor tar upp nästan två väggar och används för att förvara fat och växter i krukor. En liten matplats är halvöppen mot köket och har ett runt bord, felaktiga stolar och en vintagespegel i en ram.

Det stora sovrummet har en stor säng med massor av spetskuddar och livas upp med vintage sängbord och ett udda konstverk över sängen. Badrummet är klätt i olika typer av svart och vitt kakel och accentuerat med mässingsdetaljer för en elegant känsla.

Shabby Chic Köksinredning Till Salu Shabby Chic Lägenhetsinredning .
Lägenhetsstil: Shabby Chic |  Lägenheter i Like bl
Studiolägenhet - One Day |  Parisisk lägenhetsinredning, Chic living.
rosa och vitt kontor #hem #stil |  Chic lägenhetsinredning, Shabby.
Heminredningsbutiker i Virginia Beach.  Shabby Chic lägenhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*