Modernt hem viktoriansk elegans

Modernt hem viktoriansk elegans

Detta vita, smala hus av den amerikanska studion Rowland + Broughton heter Game On och ligger i en bergsstad i Colorado. Det historiska huset plockades upp och lades på en ny grund. Studion ritade ett hus med sidospår i vit fibercement, en traditionell veranda och ett sadeltak – allt som en ode till stadens arkitektoniska arv. Detta hem ger en känsla av klarhet och elegans till en traditionellt utsmyckad viktoriansk form.

Huset är modernt och effektivt utan slöseri med utrymme. I huvudlägenheten finns ett öppet kök och ett vardagsrum och matplats på bottenvåningen, där en infällbar glasvägg ger en sömlös anslutning till en täckt terrass. Det övre planet innehåller ett gästrum och en mastersvit med terrass.

Ett öppet utrymme och ett förråd placerades i källaren. En andra källare i garagestrukturen innehåller ett stort rum och badrum. Arkitekterna använde en återhållsam färgpalett i hela interiören: vit, kräm, beige, ljusgrå, som ser lyxig och sofistikerad ut. Ytbehandlingarna inkluderar betong, trä och miljövänliga färger. Olika klädsel och läder ger rummet ett speciellt intresse. Golv och väggar är belagda med ljus ek vilket gör att rummet känns ljust och luftigt. Rummen är utrustade med inbyggda möbler och modern, nästan minimalistisk inredning.

Det yttre landskapet består av torkatåliga växter som hjälper till att minska vattenförbrukningen. Andra hållbara element är belysning, sanitetsarmatur och högeffektiva mekaniska system, samt solpaneler monterade på garagetaket. Bocciabanan är också en hållbar funktion eftersom den hjälper till att kontrollera regnvatten.

Vackert, mysigt hem som kombinerar modern bekvämlighet med viktorianskt.
Moderna interiörer kompletterar viktoriansk elegans.  - Bild av .
Game On Home med en känsla av viktoriansk elegans - DigsDi
Vackert, mysigt hem som kombinerar modern bekvämlighet med viktorianskt.
Moderna möbler i viktoriansk stil |  Lyxiga sovrum, Silver .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*