Lägenhet med historiska element

Lägenhet med historiska element

Denna inbjudande skandinaviska lägenhet ligger i hjärtat av Göteborg, på tredje våningen i en kulturminnesmärkt byggnad. Mycket av sekelskiftets ursprungliga charm har bevarats i form av högt i tak, trägolv, lister, takmedaljonger och gjutjärnsradiatorer.

Färgskalan som valts för inredningen är skandinavisk, men med en viss touch: traditionellt svart, grått och vitt kryddas i vardagsrummet med dammigt rosa och blått, i barnrummet med rosa och blått och i sovrummet med mjuk pastell. toner. Sådana skuggor gör lägenheten mycket mysigare och mer välkomnande.

Hallen som möter dig när du kommer in i denna trerummare ser behagligt stor ut tack vare sina vita väggar och ljusa klinkergolv. Kommer du längre hittar du det underbara vardagsrummet med utgång till balkongen som är i fokus.

Arrangemanget av kök och matplats är optimalt för den som vill bjuda över vänner på middag. Du kan njuta av ett glas vin i solen på den lilla terrassen innan du fortsätter kvällen på någon av restaurangerna i stadens centrum.

I andra änden av lägenheten, i lugnt läge mot innergården, ligger master bedroom. Atmosfären här är lugn och avkopplande. Rummet är stort och har plats för dubbelsäng, läshörna och ett litet skrivbord. Till höger om hallen finns ett andra sovrum med utsikt över innergården.

Mysig skandinavisk lägenhet med historiska inslag - DigsDi
Fäst på My Pi
Foto 1 av 19 i ett jätteband av trä omsluter detta sinnesvärkande.
SuperLimão kombinerar djärva färger och historiska element i ett São Paulo.
Snygg kombination av nya texturer och material med gamla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*