Beachside Villa Design

Beachside Villa Design

Sugen på semester? Om du inte kan göra det nu, men ändå vill känna havsbrisen, har jag en fröjd för ögat som kommer att få dig att känna brisen helt klart. Detta härliga strandhem är stilfullt men ändå enkelt med hisnande utsikt över vattnet.

Vit valdes som den främsta dekorativa färgen eftersom den reflekterar ljuset och skapar en cool bakgrund för djärva nyanser. Rummet har öppen planlösning och kök, matplats och vardagsrum kombineras. Eldstaden har stora glasflöten täckta med ett nät för att påminna dig om att detta är en villa vid vattnet. Möblerna är vita och neutrala, med mycket ljust trä i inredningen, och matplatsen kan öppnas utåt. Kökshörnan är liten och vit, mycket funktionell. Utrymmet är öppet mot en terrass med solstolar med en fantastisk utsikt. Terrassen har även en matplats med mycket grönt och helt skyddat från solen.

Det finns flera sovrum och de är verkligen vita och neutrala. Den första har vitkalkade möbler, en vintage ljuskrona och coola kaktusfotokonstverk på väggen. Det andra sovrummet är också vitkalkat och neutralt, men med ett mycket djärvt mönstrat blått överkast. Gästrummet med två sängar har textilfärger: överkast, kuddar och gardiner.


officetwentyfivearchitects designar två idylliska villor vid stranden i .
officetwentyfivearchitects designar två idylliska villor vid stranden i .
Strandhus |  Tagga |  ArchDai
Walker Warner Architects skapar utomhusstrandhus i Hawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*