Lägenhet Rustic Touches

Lägenhet Rustic Touches

Denna harmoniska franska lägenhet med subtila vinteriga och rustika inslag är en kombination av två byggnader – ett före detta posthus för hästar från 1755 och dess höreservat. Ägarna har själva skapat ett öppet, stämningsfullt kök och lagt till många fina detaljer som du kanske gillar. Så låt oss titta på dem.

Paret hade drömt om ett hem där hela familjen kunde umgås och bo tillsammans utan att känna sig trånga, i ett lummigt kvarter som erbjuder en lugn och trygg miljö för sina barn, men som också ligger nära Paris. När de hittade det här rummet var det mörkt och med spruckna väggar, men ägarna lockades av storleken och det faktum att det bara ligger 7 mil från centrala Paris.

Väggar, golv och tak renoverades med hjälp av lokala byggare. Trägolv har lagts genomgående och takfönster har lagts i taket för att öka det naturliga ljuset i vardagsrummet. Lägenhetens ursprungliga struktur lämnades orörd, så de ursprungliga träbjälkarna blev ett inslag i det rymliga vardagsrummet. Dessa svala balkar ger karaktär och en antydan om dess förflutna till lägenheten, och de används också för att rymma ytterligare belysning. Gradvis förvandlades den karaktärslösa och dystra lägenheten till ett ljust och bekvämt familjehus, som ni kan se.

I köket fungerar en gammal spjälsäng som grönsaksställ, en gammal kakform blir en blomkruka och ett övergivet fönster blir en spegel. Ägaren balanserar sin passion för vintage och antiken med moderna och enkla föremål, vilket skapar en fridfull harmoni mellan gammalt och nytt och renoverar och återanvänder de önskade delarna.

Färgskalan är noggrant utvald för varje rum för att ge varje rum en annan atmosfär samtidigt som en känsla av harmoni bibehålls. Mjuka, neutrala färger blev en bas som bara tillförde färg genom möbler och accessoarer, vilket gjorde att hon regelbundet kunde byta inredning samtidigt som hon blandade ihop saker och tog in nya delar.

Smal lägenhet set-vit estetik med en rustik touch.
1-bäddslägenhet på Pas de Sota Muralla, 19, CP 08003 Barcelona.
Bästa hus- och lägenhetsdesignerna i augusti 2016 - DigsDi
Villa SzaraSowa sviter och lägenheter;  komfort, rustik touch, trädgård.
Modern rustik lägenhet av Studio Oj - InteriorZi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*