House Bodyguard film

House Bodyguard film

Det finns många stugor, moderna och vintage, rustika och minimalistiska, på olika platser och med olika utsikt, men den här som vi presenterar idag är väldigt speciell. På 1990-talet var denna stuga i South Lake Tahoe inspelningsplatsen för två succéfilmer: The Bodyguard med Whitney Houston och Kevin Costner och City of Angels med Nicolas Cage och Meg Ryan.

Verkligen en unik tillflyktsort vid sjön vid Fallen Leaf är perfekt för dem som letar efter avskildhet, lugn och fyra årstider utomhus! Detta 3 000 kvadratmeter stora arkitektoniska mästerverk ligger på 2,74 tunnland exceptionellt avskild egendom med ett 30 meter sluttande område vid Fallen Leaf Lake och en 30 meter djup vattenbrygga.

Huset ritades 1969 av arkitekten Paul Hamilton. Stugan har 5 sovrum, 3 badrum och cirka 3 000 kvadratmeter. Det finns inga gipsskivor i huset. Golv, väggar och tak är alla av trä, vilket gör huset väldigt mysigt och inbjudande. Varma träslag och stenar som används i inredningen skapar en klassisk rustik kabininredning. Varje sovrum har utsikt över Fallen Leaf Lake och Mount Tallac. De flesta områden är ordnade runt utsikten så att du kan njuta av dem till fullo.

Beverly Hills herrgård där de filmade The Bodyguard går till försäljning.
Intresserad av Lake Tahoe House där "The Bodyguard" var.
California lodge brukade filma Bodyguard till försäljning för 8 miljoner dollar.
South Lake Tahoe Cabin från "The Bodyguard" och "City of Angels .
Intresserad av Lake Tahoe House där "The Bodyguard" var.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*