Spektakulära badrum med öppen spis

Spektakulära badrum med öppen spis

Ett badrum med öppen spis? Ja tack! Ett sådant badrum är väldigt mysigt och avkopplande – tänk dig! Två element så att du kan njuta av din vila! Stilarna kan vara väldigt olika och en öppen spis skulle passa in i vilken interiör som helst. Kolla in exemplen: ett retrokopparbadkar med en utsökt öppen spis, ett modernt badkar med en trä- och metallspis, ett stenbadkar och en öppen spis gjord av samma material. Men förutom att vara nära ett badkar kan en öppen spis vara nära ett handfat, vilket gör det bekvämare att gå upp. Ha kul i bildgalleriet och välj din idé!

51 spektakulära badrum med öppen spis - DigsDi
51 spektakulära badrum med öppen spis - DigsDi
51 spektakulära badrum med öppen spis - DigsDi
51 spektakulära badrum med öppen spis - DigsDi
spektakulära-badrum-med-eldstäder-5-554×382 |  Välståndet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*