Elegant och mysig viktorianskt kök och matsal

Elegant och mysig viktorianskt kök och matsal

Gillar du viktoriansk stil? Även om du inte gör det kommer du att älska det när du ser det här köket! Det här köket och matsalen gjordes om av Jessica Helgerson i detta gamla viktorianska hem i Portland. Genom att använda en del av en solterrass har ett större ljusare kök skapats. Allt här är väldigt elegant: möbler, köksapparater och till och med rätter motsvarar den valda stilen. Jag gillar särskilt väggarna täckta av tegel, mässingslampor och den gula soffan som ser ut att vara direkt från den eran. Det är vackert och så underlättar stora familjesammankomster där alla samlas i köket.

Elegant och mysigt viktorianskt kök och matsal - DigsDi
Elegant och mysigt viktorianskt kök och matsal - DigsDi
Elegant och mysigt viktorianskt kök och matsal - DigsDi
Elegant och mysigt viktorianskt kök och matsal - DigsDi
Elegant och mysigt viktorianskt kök och matsal - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*