Betong Och Blues Lägenhet

Betong Och Blues Lägenhet

Denna lägenhet ligger i den södra förorten till Milano, Italien och har renoverats av DVDV studioarkitekter. Renoveringsprojektet hette ”Blå och Betong” och du kommer att se att det handlar om det.

Huset är en studio med terrass på första våningen och en trerumslägenhet på bottenvåningen. Designen organiserar utrymmet efter volym snarare än plan. Detta tillvägagångssätt kräver ett mezzaningolv och resulterar i införandet av en järngång. Tillsammans med trappan blir dessa element symmetriaxeln i hela bostaden och ett centralt inslag i rummet.

Rummen, volymerna och funktionerna designades av DVDV på ett sådant sätt att mycket ljus, luft och utsikt är möjligt. De flesta av de vertikala skiljeväggarna är glasade och försiktigt täckta av gardiner för att säkerställa kundernas integritet på natten. En palett av färger och texturer är noggrant utvalda för att komplettera varandra och matcha kundens personlighet. Mörkblått, grått och betong samt metalliska material säkerställer en modern stil. Trä används också för att föra in ett element av värme i hemmet.

På bottenvåningen finns ett stort kök med luckor av korrugerad aluminium. Nästan alla möbler i lägenheten har designats individuellt. ’Poi’ är ett modulärt system av borrade paneler och hyllor. ’Bau’ är ett matbord tillverkat av en svart valnötsskiva som stöds av fyra mässingsfötter med olika vikta former som går in och skär i träskivan. ’Zag’ är en hängande kökslampa gjord av böjd mässingsplåt och ljuspaneler.

DVDV studioarkitekter färdigställer 'blå och betong' lägenhet i .
DVDV Lägenhet Med Mycket Betong Och Blu
Sāransh kombinerar betong, blått kakel och teak inuti MD Apartme
Blå och betong lägenhet i Milano av DVDV Studio Architec
Blå och betong lägenhet i Milano av DVDV Studio Architec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*