100 år gammal Tasmansk stuga i fräsch rustik stil

100 år gammal Tasmansk stuga i fräsch rustik stil

Denna vackra 100 år gamla stuga i Tasmanien har behållit sin ursprungliga karaktär medan några fler moderna uppdateringar här och där bara är för att lägga till sin charm. Stilen på inredningen är underbart fräsch i lantlig stil, full av charm och ljus. Vita väggar och tak samt varma naturliga trägolv skapar en underbar bakgrund. Rustika möbler i grovt trä gör inredningen varmare och mysigare och många delar i huset är familjeskatter. Reliker från det förflutna har hittat sin väg genom den nya tillbyggnaden som ursprungligen var ett förråd. Trappan har behållits från det ursprungliga huset, liksom några träplankor som har använts i hela huset. Rustik skönhet är så delikat och så inbjudande!

100 år gammal Tasmansk stuga i fräsch rustik stil - DigsDi
100 år gammal Tasmansk stuga i fräsch rustik stil - DigsDi
100 år gammal Tasmansk stuga i fräsch rustik stil - DigsDi
100 år gammal Tasmansk stuga i fräsch rustik stil |  Hus .
100 år gammal Tasmansk stuga i fräsch rustik stil - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*