Utomhusjacuzziidéer

Utomhusjacuzziidéer

Det finns inget bättre än att spendera tid utomhus på våren eller sommaren: frisk luft, solljus, avkoppling när den är som bäst. Äta, läsa, sova, umgås, sola, simma och mer – allt detta är svalare utomhus! Om du är sugen på friluftsliv som jag, så har du definitivt några utomhusområden att inreda och vad mer du behöver är en utomhuspool och badtunna. Även om din uteyta är liten kan du alltid få plats med en badtunna som gör dig glad varje gång du använder den. Vad kan vara trevligare än att koppla av i bubbelpoolen utomhus efter en lång dag på jobbet?

Det finns olika sätt att upprätthålla integriteten, olika däck och grönområden att plantera runt dem. Du kan använda olika material och styla din utomhusbadtunna och cirkla runt den på olika sätt. Intresserad? Låt oss ta en titt!

En nedsänkt badtunna ser väldigt naturlig ut – som om det finns en riktig varm källa i din trädgård. Lägg den i ditt däck täckt med trä, sten eller något kakel och det kommer att se väldigt coolt och inbjudande ut. En annan idé är att sänka din badtunna på en plattform – en gjord av trä, betong eller sten, beroende på vad som passar dig bäst. Bubbelpoolen kan vara rund eller fyrkantig, integrerad i en pool eller helt enkelt separerad. Skapa ett stängsel för avskildhet eller bara vagga några gröna väggar för att hålla utrymmet mysigt och använd naturliga material runt om, som naturligt trä. B. ljust trä, och kläd din badtunna i samma trä för att ge den en japansk spakänsla.

Skapa din egen spa-oas med en fristående badtunna! Lägg bara till några steg eller omge badkaret med småsten eller mycket grönt för en het look. Du kan också lägga till sittplatser direkt i badkaret för att göra det bekvämt att sitta och sjunka i badkaret. För att få badtunnan att sticka ut kan du sätta lyktor, ljus eller något iögonfallande grönt i varje hörn av badkaret. Om det är ett runt badkar kan du lägga till en eldstad eller öppen spis bredvid för en dramatisk look och mer avkoppling.

Utomhusjacuzzi och utomhusspa - 100 idéer för en i din .
47 oemotståndliga spadesigner för badtunna för din bakgård |  Badkar .
47 oemotståndliga spadesigner för badtunna för din bakgård |  Badkar .
20 avkopplande utomhusjacuzzi-idéer som du kommer att uppskatta
Otrolig designidé för utomhusjacuzzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*