Ultrablank och elegant köksdesign Crystallo från Arrex

Ultrablank och elegant köksdesign Crystallo från Arrex

Att producera blanka och släta ytor är ett kännetecken för många moderna köksdesigner. Arrex implementerar detta i sin Crystallo-kollektion, som är den perfekta harmonin mellan blixteffekter, intressanta kompositioner och praktiska funktioner. Det är vanligt att Arrex originaldekorationer döljs bakom estetiska linjer. Glaset som täcker skåpdörrarna skapar originella ljuseffekter och gör glaset till kollektionens obestridda huvuddrag. Kök av moderna och eleganta material med en gedigen struktur som passar bra med en polerad aluminiumstomme. Du kan välja en modell med glasdörrar eller en slät finish i rött, vitt, kräm, svart eller brunt. Crystallo är perfekt för dig som uppskattar möblernas funktionalitet men inte vill glömma designen.

Gillar du denna köksdesign kommer du förmodligen också att gilla den nya kökskollektionen från KicheConcept och Pendinis kök med rundade bänkskivor. För mer information om Crystallo, se Arrex.

Ultrablank och elegant köksdesign - Crystallo från Arrex.
Ultrablank och elegant köksdesign - Crystallo från Arrex.
Ultrablank och elegant köksdesign - Crystallo från Arrex.
Ultrablank och elegant köksdesign - Crystallo från Arrex.
Utsmyckningsarkiv - Sida 182 av 193 - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*