Serie hängen av det tunnaste porslinet

Vad är hemligheten med detta varma ljus som dessa lampor ger? Poängen är att de är gjorda av porslin och de kallas LEDs 21 av Bocci. Den tunna porslinshuden kan klä sig över borosilikatkärnan för att skapa den mest naturliga formen för den. Detta ger en unik form av varierande storlek med varje iteration av tillverkningsprocessen. Det finns en stark kontrast mellan det organiskt fördelade mjuka ljuset som faller genom den genomskinliga vita porslinshöljet och det skarpa, skarpa ljuset som faller genom spridaren av borosilikatglas. Hängen är arrangerade eftersom de är skiktade och inbäddade, de bildar komplexa skulpturala kompositioner.

Serie 21 hängsmycken av det tunnaste porslin - DigsDi
Serie 21 hängsmycken av det tunnaste porslin - DigsDi
Serie 21 hängsmycken av det tunnaste porslin - DigsDi
Serie 21 hängsmycken av det tunnaste porslin - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*