Skandinaviska möbler med gigantiska feta korsstygn

Köpenhamnsbaserade designern Ellinor Ericsson skapade en rad möbler med gigantiska korsstygnsmönster, och varje del ser väldigt iögonfallande ut. Jag bara älskar dem! Ellinor jämförde nordiska möbler med rokoko, och försökte hitta en balans mellan de två stilarna med hjälp av nordiska material och rokokoformer. Korsstygnen är gjorda av ull och vävda till en flätad björkram. Så prydnaden var inspirerad av rokokon, men gjord på ett skandinaviskt sätt. Det är en fantastisk kombination. Sådana möbler ser bra ut i både barns och vuxnas rum. Det är en cool idé att sätta accent och lägga till lite humor i rummet. Varje stol och varje soffa är så söt, rolig, mjuk och stilfullt färgglad att jag bara kan beundra den!

Skandinaviska möbler med gigantiska feta korsstygn - DigsDi
Skandinaviska möbler med gigantiska feta korsstygn - DigsDi
Skandinaviska möbler med gigantiska feta korsstygn - DigsDi
Skandinaviska möbler med gigantiska feta korsstygn - DigsDi
Moon Cross Stitch Pattern Modern Cross Stitch Stjärnklar natthimmel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*