Contemporary Black And White Kitchen Asia av Futura Cucine

Contemporary Black And White Kitchen Asia av Futura Cucine

Asien är ett annat härligt kök från det italienska företaget Futura Cucine. Det ser mer naturligt och tidlöst ut än de högblanka köken som redan nämnts. Designen med hög kontrast ser inte aggressiv ut, men tack vare träets skönhet är den väldigt sofistikerad och cool. Alla dörrar är gjorda av granfanerad spånskiva som perfekt kan kombineras med stativhandtag. Bänkskivan är den mest fantastiska och originella delen av detta kök. Denna yta i rostfritt stål harmoniserar perfekt med den inbäddade diskbänken och hällen så att de nästan inte syns. Hyllan i borstad gran med inbyggda LED-lampor dekorerar köksdesignen cool och kan skapa en mycket trevlig eller till och med romantisk atmosfär. För mer information om detta kontrasterande kök, besök Futura Cucines webbplats.

Samtida svartvitt kök - Asien av Futura Cucine.
Samtida svartvitt kök - Asien av Futura Cucine.
Samtida svartvitt kök - Asien av Futura Cucine.
Samtida svartvitt kök - Asien av Futura Cucine.
Samtida svartvitt kök - Asien av Futura Cucine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*