Rolig funktionell och mångsidig dockskåpsstol

Koichi Suzuno och Alicja Strzyzynska från Torafu Architects har designat en mycket originell, funktionell och mångsidig möbel: det är en barnstol som delar sig på mitten för att avslöja ett dockhem inuti. Den lackerade vita bokplywoodstolen är delad vertikalt och gångjärnen öppnas för att avslöja ett litet utrymme på varje sida. Stolens lutande armstöd blir till takgavlar, medan den delade ihåliga sitsen har fyra lameller för att placera små möbler. Delad på mitten visar stolen formen av ett hus med rött sadeltak. Barn kan leka med sina leksaker och förvara dem med andra småsaker genom att stänga stolen när lektiden är slut. Jag är säker på att dina barn kommer att bli glada och du kommer att spara mycket utrymme!

Inrednings- och hemdesignidéer: Roligt, funktionellt och .
Rolig, funktionell och mångsidig dockskåpsstol - DigsDi
Rolig, funktionell och mångsidig dockskåpsstol - DigsDi
Rolig, funktionell och mångsidig dockskåpsstol - DigsDi
Inrednings- och hemdesignidéer: Roligt, funktionellt och .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*