Hela Vita Skandinaviska Huset

Laura Dragotti, ägare till Riad-butiken i Milano, bor i ett familjehus i skandinavisk stil som hon har inrett helt i vitt.

Huset är på 260 kvadratmeter, har två våningar och en terrass. Köket är helt vitt och fylls med ljus tack vare de dubbelhöjda fönstren. Köket är som en vit låda med en bit av textur, med vintagemöbler och moderna eleganta ytskikt och några lampor som hänger uppifrån. Mörka golv och mattor skapar en stark kontrast till hela det vita rummet. Matsalen ligger precis intill de stora fönstren för att njuta av utsikten från terrassen.

Vardagsrummet visar klassikerna i den skandinaviska stilen: allt i vitt, med olika rustika inslag som säckväv, moderna bord från mitten av seklet och en konstgjord öppen spis i minimalistisk stil. Jag gillar enkla industriella taklampor som ser ut att vara lindade runt takbjälklaget. Det är mycket grönt i varje rum i huset, och det ger känslan av att bo på landet, det jag skulle kalla det skandinaviska landskapet.

Det stora sovrummet är rent och tyst: det är vitt och har en stor himmelssäng, vägglampor och mörka, moderna sängbord från mitten av århundradet. Randiga svartvita textilier ger mer kontrast i rummet.

Terrassen är en urban djungel som skiljer huset från staden. Det finns en liten skog av palmer, olika blommor och medelhavsbuskar som klättrar i bersån och bildar ett grönt tak på våren. Du kan också se några snygga vävda möbler av Patricia Urquiola.

Helvitt Skandinaviskt Hus Med Uteplats - DigsDi
Scandinavian Design: Lär känna detta All White Design-projekt
Flytta över, helt vitt—Denna nya inredningstrend har den skandinaviska .
Designinspiration: All White Scandinavian House Design med… |  Flic
Skandinaviskt hem som exempel för helvit inredning - InDeco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*