Funktionell och mycket kreativ i dimhyllan

Kan du föreställa dig hur industrimöbler kan ge din inredning en filosofisk atmosfär? Otrolig? Kolla in In The Fog av den ukrainska designern Dmitry Kozinenko! Det här är metallhyllor med ett prickigt mönster som skapar en illusion av möbler som bleknar i luften. Så enkelt och så vänligt! Hyllorna finns i olika färger: gul, brun, turkos, röd, grå, etc. Du kan anpassa dem: montera dem vertikalt eller horisontellt. Möblerna är oerhört kreativa och coola, moderna och väldigt originella och passar både för vardagsrum och kontor. Detta är en perfekt balans mellan stil och funktionalitet!

Funktionell och mycket kreativ i dimhyllan - DigsDi
Funktionell och mycket kreativ i dimhyllan - DigsDi
Funktionell och mycket kreativ i dimhyllan - DigsDi
Funktionell och mycket kreativ i dimhyllan - DigsDi
Amazon.com: FABAX Bookshelf Simple Bookshelf Living Room Modern .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*