Unik grenkrona inspirerad av kronan på en tall

Branch Chandelier-förlängningarna är inspirerade av kronan på en tall och är designade med modulär logik och kan enkelt roteras och justeras för en unik placering. Detta är en fantastisk blandning av modern design och ren natur. Liksom i naturen är grenarna återkommande och de Y-formade konstruktionselementen som används för att få grenarna att rotera till olika positioner i förhållande till varandra. Utöver standardalternativen för 9/5/14 element kan maximalt 28 element kombineras för att skapa den perfekta storleken och förlängningen för en skräddarsydd look. En sådan ljuskrona är lämplig för alla moderna, minimala, maskulina eller industriella utrymmen och kommer definitivt att göra ett uttalande.

original ljuskronor Arkiv - DigsDi
coola ljuskronor Arkiv - DigsDi
grenkrona från KEHA3 efterliknar formen på tre
coola ljuskronor Arkiv - DigsDi
minimalistiska ljus Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*