Loft Perforerad Central Island

Loft Perforerad Central Island

Denna parisiska lägenhet ligger i en industribyggnad från 1920-talet och har renoverats och omdesignats av SABO-projektet. Vad är speciellt med det här rummet? Designerna bestämde sig för att lägga till en central ö som definierar hela lägenheten och fungerar som en skiljevägg.

Själva lägenheten har reducerats till råbetong, som påminner om utrymmets industriella arv. Dessa råa betongtak och väggar har lämnats som de är för att ge rummen en chic industriell stil. Den centrala ön fungerar som en buffertzon mellan entrén, vardagsrummet och omklädningsrummet och delar upp dessa områden mycket framgångsrikt.

Köket och vardagsrummet är anslutna till ett rum med betongtak och pelare. Köket har snygga gråa skåp, ett geometriskt klinkergolv och några lampor som hänger på ett rött snöre från betongtaket. Matsalen skiljs från vardagsrummet med ett långt konsolbord i trä. Vardagsrummet är möblerat med en svart soffa, ett coolt soffbord i glas och lite förvaringsmöbler.

Inne på centralön finns ett sovrum, ett minimalistiskt rum i vitt, med snygga förvaringsskåp, en stor säng, och en vägg täckt med polykarbonatlakan som släpper in mycket ljus. En annan del av kuben är ett badrum som är klätt i vita penny-plattor och grönt och vitt på golvet. Det finns ytterligare ett sovrum på ön som kan användas för gäster.

Parisisk loft med en perforerad centralö - DigsDi
Parisisk loft med en perforerad centralö - DigsDi
SABO-projektet släpper en aluminiumö i ett rått parisiskt loft.
SABO-projektet släpper en aluminiumö i en rå parisisk lo
modern loft Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*