Lekfull möbelsamling med oväntade element

Brooklyn-baserade Evan Z. Crane lanserade nyligen en ny kollektion av arvsgodskvalitetsmöbler som har lekfulla detaljer som päls som kommer att få dig att lägga märke till. Cranes verk kännetecknas av referenser till oväntade element på varje verk. Creature Credenza är delvis täckt med isländskt fårskinn på de två dörrarna och lådsliderna och är gjord av valnöt och oxiderad lönn för ett helt unikt utseende. Fuzzy Captain’s Chair är gjord av återvunnen ek och målat stål. Ryggen är klädd i isländskt fårskinn och De Islas har en sittdyna i speciellt vadderad tyg. Ball Nose-soffbordet har tre överdimensionerade ben av målat stål toppade med polerade, guldpläterade stålfötter och en skiva i oxiderad lönn.

Lekfull möbelsamling med oväntade inslag - DigsDi
Lekfull möbelsamling med oväntade inslag - DigsDi
Lekfull möbelsamling med oväntade inslag - DigsDi
Modern Heirloom Furniture av Evan Z. Cra
Redaktörens val: Topp 10 lekfulla interiörer på H&H TV - House & Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*